Coaching voor executives

Vergroot je impact als leider

 • Algemeen
 • Praktische informatie
 • Faculty

Coaching voor executives

 

Vergroot je impact als leider door je zelfbewustzijn en persoonlijke ontwikkeling ter hand te nemen. Want ontwikkelen doe je van binnenuit, door je belemmerende overtuigingen en aannames aan het licht te brengen. Inspirerend leiderschap begint bij zelfreflectie en onderzoek naar je eigen ‘why’. Onze Coaching voor executives is gebaseerd op inzichten uit de transformatie- en ontwikkelingspsychologie. Tijdens 3 – 5 gesprekken onderzoeken we je leiderschapsstijl, krijg je eerlijke feedback en versterk je je kracht om anderen te inspireren.

“Tijdens de coachgesprekken ben ik verrijkt met zelfkennis en mensenkennis. Ik heb nu grotere impact in mijn bedrijf.”
Ondernemer MKB

WAT DEZE OPLEIDING JE BRENGT:

 • Het vinden van jouw leiderschapsrol in je organisatie.
 • Het vergroten van je impact als leider en inspirator.
 • Zelfreflectie en eigen vitaliteit als bestuurder of manager.
 • Beter inzicht in menselijke verhoudingen tussen alle stakeholders in je organisatie.

Voor wie

• Bestuurders en ondernemers die inhoud willen geven aan verbindend leiderschap.
• Managers en leidinggevenden die willen doorgroeien naar een executive rol.

Praktische informatie

 

Investering

€ 200, per coachgesprek*, exclusief BTW.

*Een coachgesprek duurt 1,5 uur.

Transformationeel Coachnetwerk

Wagner & Company heeft een netwerk van professionele transformationeel coaches, trainers, bemiddelaars, mediators en procesbegeleiders. Doel van het netwerk is het transformationele vakmanschap te verdiepen en uit te breiden met nieuwe werkvormen en inzichten. Als lid van dit netwerk ben je gerechtigd om het Transformationeel Coach logo te voeren. Het is nadrukkelijk niet noodzakelijk een eigen praktijk te hebben, ook als (proces)begeleider of leidinggevende in een organisatie, mediator of als trainer kun je lid worden van het Transformationeel Coachnetwerk.

Uitgangspunten

 • De netwerkorganisatie van coaches en procesbegeleiders is een verband van bij Wagner & Company opgeleiden met een transformationele werkwijze die deze werkwijze samen met vakgenoten verder willen ontwikkelen.
 • Samen staan zij voor een transformationele aanpak. De transformationele uitgangspunten worden door alle leden onderschreven en ondertekend.
 • Als onderdeel van het lidmaatschap zorgt Wagner & Company daarnaast voor vakinhoudelijke bijscholing middels de halfjaarlijkse netwerkbijeenkomsten. Dit behelst uitwisseling, nieuwe specifieke werkvormen en gastsprekers in Groningen of Amersfoort.
 • Andere eendaagse activiteiten biedt Wagner & Company aan met 50% korting voor netwerkleden, zoals de eendaagse Masterclasses (normaal € 125) of oefendagen (normaal € 125). Opleidingen vallen hier niet onder.
 • Wagner & Company vervuld voor de aangesloten leden de rol van expertisecentrum. In principe bieden wij 1 of 2 telefoongesprekken of via Skype met de coach aan, zodat je zelf weer verder kan.
 • Ieder lid krijgt een naamsvermelding en link op de Wagner & Company website, onder het kopje Coaches.
 • Gebruik van Transformationeel Coach logo voor je website en ander PR materiaal.

 

Coaches

 

Wagner & Company Coaches zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die in hun privé- of werkleven veranderingen doormaken en daarbij een prettig confronterende meekijker zoeken. Onze coaches hebben evenzeer zulke transformationele processen meegemaakt en weten uit eigen ervaring wat het is om ‘oude’ patronen te herkennen en om te zetten in nieuw gedrag. Onze coaches zullen je uitnodigen je eigen talenten en vermogens tot groei in te zetten in je dagelijks (werk)leven, waardoor nieuw gedrag ingeoefend kan worden. Onze Coaches houden zich aan onze richtlijnen. Hierin staat hoe hun kwaliteit als transformationeel coach wordt gewaarborgd door de jaarlijkse verplichte nascholing als coach. Het Transformationeel Coachnetwerk telt ruim 30 coaches door heel Nederland.

Bekijk alle coaches

Faculty Members

drs Ingrid miltenburg

Drs. Ingrid Miltenburg

Zet zich in voor wat beters

Stel je vraag!

We streven ernaar je vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden. Toch liever bellen? +31 (0)85 – 016 13 00