Knowledge on Tour Zuid-Korea

Studiereis occupational & environmental health

 • Algemeen
 • Praktische informatie
 • Faculty
 • Accreditatie

Knowledge on Tour Zuid-Korea

 

Na twee succesvolle studiereizen naar China en Colombia organiseren we nu een studiereis voor bedrijfsartsen en professionals in de zorg naar Zuid-Korea. Reizen wekt de geest. Verblijf in een andere omgeving prikkelt het bewustzijn en daarmee het leren. Samen reizen leidt tot samen leren. Leren van elkaar en van jezelf in een andere omgeving, een reflectie op het leven in Nederland.
Zuid-Korea is een economische grootmacht en een belangrijke producent van hightech producten en medische componenten. Als altijd gaat onze aandacht uit naar het sociaal beleidskader en vandaar uit de (bedrijfsgezondheid) zorg voor werknemers. We denken te kunnen leren van de sociale robotica en de oplossingen die men daar vindt voor de vergrijzing. Alsmede het Aziatische groeitempo en hoe men zich verhoudt tot de geringe ruimte.

 

Informatie bijeenkomst

Op 09 juni 2022 wordt er in de Koninklijke Industrieele Groote Club te Amsterdam een informatie bijeenkomst georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomst zal verdere informatie over de reis gedeeld worden en kunnen eventuele vragen gesteld worden, dit uiteraard onder het genot van een hapje en drankje.

De bijeenkomst is geheel vrijblijvend en kosteloos.

 

Klik hier om u aan te melden voor de bijeenkomst

 

 

 

WAT DEZE OPLEIDING JE BRENGT:

 • Een beeld van economisch en maatschappelijk Zuid-Korea in het perspectief van globalisering.
 • Een uitgebalanceerde mix van bedrijfsbezoeken, presentaties en cultuur.
 • Intensieve contacten met elkaar en een ware paradigmashift.

Voor wie

Deze reis staat in de eerste plaats open voor de aangeslotenen van de Bedrijfsartsengroep en hun eventuele partners. Om een goed dialoog tijdens de reis mogelijk te maken is het aantal deelnemende personen in principe beperkt tot 25.
Partners dienen zich separaat in te schrijven voor deze reis en in het opmerkingen veld de naam van de partner te vermelden in verband met de kamerindeling.

Reisdata

 

Knowledge on Tour Zuid-Korea vindt plaats van zondag 25 september  (Seoul) t/m zondag 2 oktober (Busan)2022.

 

Investering

 

De investering bedraagt € 3.500, per persoon en vrijgesteld van BTW. De reis is volledig verzorgd. De prijs is inclusief:

 • Drie maaltijden per dag.
 • Alle binnenlandse vluchten en vervoer.
 • Overnachtingen 4-sterren hotels o.b.v. tweepersoonskamer. Toeslag voor eenpersoonskamer bedraagt € 350.
 • Professionele ondersteuning door lokale gidsen.
 • Diverse bedrijfsbezoeken.

De prijs is exclusief:

 • Trans-atlantische vluchten, d.w.z. heenreis naar Seoel en terugreis vanaf Busan.

STAP-subsidie

De Wagner & Company Graduate School is een door het ministerie van OCW erkende onderwijsinstelling voor Hoger Onderwijs. Onze scholingsprogramma’s zijn ontwikkeld om professionals te faciliteren in een ‘Leven Lang Leren’. Daarmee komen de programma’s in aanmerking voor een STAPsubsidie. De afkorting STAP staat voor STimulering ArbeidsmarktPositie.

 

De STAPsubsidie vervangt sinds 1 januari 2022 de belastingaftrek voor studiekosten voor particulieren. Op de website van de UWV vindt u alle informatie over het STAP-budget, de aanvraagprocedure en voorwaarden.

 

Klik hier voor meer informatie

 

Wilt u het STAP-budget aanvragen? Meld u dan eerst aan voor één van onze scholingsprogramma’s. De inschrijvingsbevestiging die u van ons ontvangt heeft u nodig om uw aanvraag te kunnen indienen.

 

Voor individuele vragen over het aanvragen van het STAP-budget voor één van onze programma’s kunt u contact opnemen met de programma expert.

 

Certificaat

Na afloop van Knowledge on Tour Zuid-Korea ontvang je een certificaat van deelname.

Reisprogramma

De reisroute kent niet al te veel grote verplaatsingen, om zo voldoende tijd over te houden voor het inhoudelijke programma, dialoog en ontspanning. We starten in boomtown Seoel en verplaatsen ons halverwege de week naar Busan, gelegen aan de Chinese zee.

Deelnemers aan de reis worden geacht zelf vluchten vanuit Nederland naar het begin, en vanaf het eindpunt van de studiereis weer naar Nederland te organiseren. Zo is eenieder flexibel in de combinatie met eventuele eigen reisplannen.

 

Board Consultants

philip wagner profiel

Prof. drs. Philip Wagner

Ondernemer met kennis

PE-punten

Knowledge on Tour Zuid-Korea is geaccrediteerd door de het Accreditatiebureau Sociale Geneeskunde (AbSg). Deelname levert 24 PE-punten op. Het ID nummer is 384511.

Startdata

25 september 2022

Kosten

€ 3500

Vraag nu de online brochure aan

✓ Binnen enkele ogenblikken in je mail.
✓ Uitgebreide informatie over de opleiding.
✓ Op je gemak doorlezen wat onze opleiding
zo bijzonder maakt.

Schrijf je nu gemakkelijk online in

 ✓ Vul het formulier zorgvuldig in (gemiddeld 5 minuten).
✓ Je ontvangt een e-mail met je ingevulde gegevens.
✓ Je ontvangt binnen enkele werkdagen een officiële
bevestiging van je inschrijving.

Stel je vraag!

We streven ernaar je vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden. Toch liever bellen? +31 (0)85 – 016 13 00