Environmental, Social en Governance

Environmental, Social en Governance

Environmental, Social en Governance (ESG)

De wereld van vandaag is een wereld vol uitdagingen. Daarvan is klimaatverandering een grote. In alles wat wij doen, heeft duurzaamheid dan ook de hoogste prioriteit. We kunnen onze planeet alleen leefbaar maken voor de volgende generaties als we duurzaam en verantwoord omgaan met grondstoffen én mensen.

En dat heeft gevolgen voor de manier waarom we besturen. In een duurzame organisatie staat circulariteit voorop. De bijdragen van alle betrokkenen en het hele speelveld van besturen doen ertoe. Acties staan nooit op zichzelf, maar passen in een groter geheel.

Green Key International

Green Key International

Als je ons kantoor binnenkomt, zie je op het raam de groene sleutel van Green Key. Het internationale keurmerk voor duurzame organisaties. Dat betekent dat wij zo duurzaam mogelijk met onze planeet omgaan.

We gaan bijvoorbeeld bewust om met water en energie en gebruiken milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Op kantoor én op onze ontmoetingsplekken is de eerste keuze biologisch of vegetarisch eten. En we werken samen met partners die dezelfde verantwoordelijkheid voor de wereld voelen.

One Tree Planted

One Tree Planted

Schrijf je je in voor een van de opleidingen van Wagner & Company? Dan kun je ervoor kiezen om een boom te laten planten door One Tree Planted. Op deze manier draag je bij aan het herstellen van bossen over de hele wereld.

Lees meer over One Tree Planted

The Social Handshake

The Social Handshake

De medewerkers van Wagner & Company kunnen via The Social Handshake goede doelen steunen. Op het platform van The Social Handshake kiezen ze welk goed doel ze willen steunen voor welk bedrag.

Lees meer over The Social Handshake

© Copyright Wagner & Company 2024 Gebouwd door Saam' uit Groningen