Environmental, Social en Governance (ESG)

Environmental, Social en Governance (ESG)

Environmental, Social en Governance (ESG)

Duurzaamheid als het uithoudingsvermogen van systemen en processen in één van de structurele aandachtpunten binnen de totale dienstverlening van Wagner. In het Wagner DNA bestaat de overtuiging dat de aandacht voor duurzaamheid binnen iedere bedrijfsorganisatie vraagt om circulariteit. Circulair denken en acteren wordt doelmatig, omdat het proces doorgaat en acties en handelen in elkaar overvloeien.

De wens om duurzaam te zijn betekent dat je daarnaar leeft, en dat heeft consequenties voor de wijze van besturen. Verticaal denken is in deze ondoelmatig. Een actie op zich heeft namelijk niet het gewenste effect. Het gaat nooit om een klein deel, maar om het totale speelveld van besturen met de bijdrage van alle betrokkenen. Wanneer de besturing van een onderneming meer sterk horizontaal gericht is wordt is dat doorgaans wel doelmatig.
Onze bijdrage in dit proces begint met het leggen van een relatie tussen kennis, visieontwikkeling en daadwerkelijk een bijdrage leveren. Waar het bedrijfsleven al ver is op dit gebied, geldt deze bijdrage natuurlijk ook voor de dienstverlenende sector waaruit wij velen ontmoeten binnen onze opleidingen.

Green Key

Green Key

Wanneer je het kantoor van Wagner & Company binnentreedt, dan zie je op het raam de groene sleutel van Greenkey, het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven. Het logo vertegenwoordigd onze bijdrage aan het verduurzamen van onze planeet. Dit doen we door bewust om te gaan met energie en water, milieuvriendelijk schoonmaken, recyclen en doordachte keuzes rondom biologische voeding en producten met een keurmerk. We stimuleren niet alleen onze medewerkers bewuste keuzes te maken, ook onze gasten bieden we graag als eerste keuze biologisch en vegetarisch eten. Dit doen we op alle diverse locaties. Om deze doelstelling te behalen werken we graag samen met ketenpartners die dezelfde verantwoordelijkheid dragen.
We moeten het samen doen.

One Tree Planted

One Tree Planted

Wagner & Company steunt One Tree Planted in de wens om duurzaam te zijn en anderen te stimuleren. Deelnemers krijgen bij iedere inschrijving de mogelijkheid om One Tree Planted te steunen door een boom te laten planten. Zo proberen wij onze passie voor duurzaamheid te delen met ons netwerk.

Lees meer over One Tree Planted

The Social Handshake

The Social Handshake

Wagner & Company geeft haar medewerkers de mogelijkheid gegeven om een goed doel te steunen doormiddel van The Social Handshake.

Lees meer over The Social Handshake

© Copyright Wagner & Company 2023 Gebouwd door Saam' uit Groningen