Algemeen

Counseling

Wij verzorgen counseling voor mensen die een rol als commissaris of toezichthouder ambiëren of verder willen professionaliseren.

Counseling bestaat uit aandacht voor en ondersteuning bij:

  • De ontwikkeling van zelfkennis (waaronder drijfveren en valkuilen) welke van belang is voor de vervulling van de rol van commissaris / toezichthouder.
  • De zoekstrategie naar een passende (volgende) functie als commissaris / toezichthouder en jouw specifieke profilering in die richting.
  • Praktische zaken, zoals hulp bij het opstellen van je zoekprofiel, CV, LinkedIn profiel en coaching tijdens sollicitatieprocedures.

Jouw persoonlijke profiel

Wij beschikken over kennis en inzicht ten aanzien van de competenties (competenties), vaardigheden en kennis die in verschillende rollen van commissarissen en toezichthouders worden verlangd. Als partner van PiCompany heeft Wagner & Company op exclusieve basis toegang tot en de beschikking over instrumentarium en onderliggende data waarmee wij samen met jou je huidige profiel kunnen afzetten tegen het door jouw geambieerde governance profiel. Dit is het vertrekpunt voor de coaching.

Voor wie

Voor individuele commissarissen en toezichthouders of personen die de ambitie hebben commissaris of toezichthouder te worden.

Voor wie

Voor individuele commissarissen en toezichthouders of personen die de ambitie hebben commissaris of toezichthouder te worden.

Curriculum

Thema’s

Tijdens de counseling wordt systematisch gewerkt aan de volgende zaken:

  • Inzicht in toezichthoudende competenties in relatie tot jezelf
  • Verkenning van eigen loopbaan als toezichthouder leidend tot inzicht in jouw wensen ten aanzien van commissariaten of toezichthoudende rollen
  • Personal branding
  • State of the art sollicitatiebrief, CV en LinkedIn profiel
  • Counseling tijdens selectieprocedure nu en in de toekomst

Investering

Investering

Counseling  is gebaseerd op 4 bijeenkomsten van 2 uur en een PiCompany test gericht op de competenties voor commissarissen en toezichthouders.
1.800*

* Dit bedrag is inclusief onze voorbereiding en reistijd, maar exclusief BTW en eventuele reiskosten à € 0,35 per km.

Schrijf je nu eenvoudig in

Vul het formulier zorgvuldig in gemiddeld 5 minuten. Je ontvangt een e-mail met je ingevulde gegevens. Je ontvangt binnen enkele werkdagen een officiele bevestiging van je inschrijving.

Stel je vraag

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of te bellen naar +31 (0)85 – 016 13 00. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur.

Naam(Vereist)
© Copyright Wagner & Company 2023 Gebouwd door Saam' uit Groningen