Algemeen

Kennisbijeenkomst

Loopbaan van een toezichthouder

Spreker: Drs. Mieke Pigeaud, financieel expert en toezichthouder
Datum: vrijdag 2 februari 16:00 – 18:00 uur bij de Koninklijke Industrieele Groote Club te Amsterdam

Als je opteert voor een rol als toezichthouder of commissaris is het van belang te weten hoe de markt van toezichthouden is ingericht. Daarom besteden we in deze bijeenkomst aandacht aan de loopbaan van toezichthouders en loopbaanontwikkeling in toezichthoudende functies.

Meervoudig toezichthouder Drs. Mieke Pigeaud deelt als ervaringsdeskundige op dit gebied haar ervaringen en strategische inzichten. Als financieel expert levert zij als toezichthouder een waardevolle bijdrage aan verschillende raden van toezicht.

Certificaat

Deelnemers met de wens tot PE registratie ontvangen na afloop van de Kennisbijeenkomst een certificaat van deelname.

 

Investering

Kosten bijeenkomst

€ 175 inclusief BTW
Kosten bijeenkomst ALUMNI met PE registratie
€131,26 inclusief BTW (25% korting)
Kosten bijeenkomst ALUMNI zonder PE registratie
€43,74 inclusief BTW (75% korting)

Accreditatie

PE-punten

De Permanente Educatie punten die behaald worden met de Kennisbijeenkomst worden door diverse beroepsorganisaties erkend. Deelname levert 2 PE-punten op bij erkenning door de beroepsgroep.

Specifieke PE-doelgroepen zijn: registeraccountants (interne/externe, MKB, overheids-, in business), financiële professionals, advocaten, notarissen, bestuurders van woningcorporaties, commissarissen met een PE verplichting vanuit de VTW en external auditors.

Wagner & Company voldoet aan de voorwaarden die Aedes, KNB, NBA, NOB, RB en VTW stellen aan de toekenning van PE-punten.

Schrijf je direct in

Inschrijven voor een van onze opleidingen is simpel: het duurt maar 5 minuten. Meteen na je inschrijving krijg je een mail met je ingevulde gegevens. De officiële bevestiging zit een paar dagen later in je inbox.

Stel je vraag

Vragen over onze opleidingen of andere diensten? Stel je vraag via het formulier hieronder of bel ons op +31 (0)85-0161300. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Naam(Vereist)
© Copyright Wagner & Company 2024 Gebouwd door Saam' uit Groningen