Algemeen

Masterclasses

1 tot 3 daagse masterclasses

Naast onze Postgraduate opleidingen bieden we verschillende Masterclasses aan die onderdeel uitmaken van ons Life Long Learning programma. De Masterclasses duren 1 tot 3 dagen  (6 tot 18  PE punten)

Agenda

Meer informatie over de Masterclasses vind je bij het curriculum. Je aanmelden voor een van de Masterclasses? Dat kan hierboven.

PE-punten en certificaat

Met de Masterclasses kun je 6 Permanente Educatie-punten (PE-punten) halen. Die worden door verschillende beroepsorganisaties erkend.

Specifieke PE-doelgroepen zijn: registeraccountants (interne/externe, MKB-, overheids-, in business), financiële professionals, advocaten, notarissen, bestuurders van woningcorporaties, commissarissen met een PE-verplichting vanuit de VTW en external auditors. Wagner & Company voldoet aan de voorwaarden die Aedes, RCBM, KNB, NBA, NOB, RB en VTW stellen aan de toekenning van PE-punten.

Naast eventuele PE-punten krijg je na elke masterclass ook een certificaat van deelname.

Curriculum

26 juni 2024 – Masterclass ‘Horen wat niet gezegd wordt’

Inleider: Eva Pantelakis

Presenteren…het is en blijft een boeiend thema. Het is de sleutel tot je professionele succes en het kan de oorzaak zijn van nogal wat ongemakkelijke situaties. 

Bestuurders, Commissarissen en andere professionals staan meer dan ooit in de spotlights. De vraag om transparantie, de mogelijkheden van de digitalisering en nieuwe rapportageverplichtingen leiden tot steeds meer communicatie momenten.
Hoe zorg je ervoor dat je gehoord wordt en wat je zegt impact heeft? Hoe presenteer je jezelf op authentieke wijze en laat je zien waar je voor staat? Hoe kan je overtuigen, verbinden en jezelf in jouw professionele rol het beste laten zien? We willen eigenlijk 4 talen tegelijk spreken. Hoe kan je dit doen en je communicatie optimaliseren? We geven je hier inzicht in en gaan tijdens de masterclass praktisch met deze aspecten aan de slag!
 
Of je nu een bestuurder bent, een mediator, een toezichthouder of een coach, het is allemaal mensenwerk. Het presenteren van jezelf, je werkwijze en jouw ideeën is daar een groot onderdeel van. 
 
Onder leiding van Eva Pantelakis, expert op het gebied van communicatie en presentatie, leer je aan de hand van theorie en praktische oefeningen hoe jouw communicatie de impact kan hebben die je wenst. Wil je in jezelf investeren, dan nodigen we je van harte uit om aan te sluiten bij deze masterclass!

Data & locaties

Data & locaties

De Masterclasses vinden meerdere keren per jaar plaats. Hieronder vind je de eerstkomende Masterclasses.

Startdatum
26 juni 2024
Koninklijke Industrieele Groote Club, Amsterdam
Masterclass Communicatie

Koninklijke Industrieele Groote Club, Amsterdam

Amsterdam

Bijeenkomsten
woensdag 26 juni 2024
09:30 - 17:00

Investering

Investering masterclass

Masterclass
€ 350 incl. arrangementskosten en vrijgesteld van BTW

Schrijf je direct in

Inschrijven voor een van onze opleidingen is simpel: het duurt maar 5 minuten. Meteen na je inschrijving krijg je een mail met je ingevulde gegevens. De officiële bevestiging zit een paar dagen later in je inbox.

Stel je vraag

Vragen over onze opleidingen of andere diensten? Stel je vraag via het formulier hieronder of bel ons op +31 (0)85-0161300. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Naam(Vereist)
© Copyright Wagner & Company 2024 Gebouwd door Saam' uit Groningen