Kontakt der Kontinenten, Soesterberg

Je leert partijen, via jou als spiegel, op andere manieren naar zichzelf en hun belevingswereld te kijken. Dit maakt je rol toekomstgericht, met als doel het gesprek van conflict naar kans te brengen.
Heb je de ambitie een trainer te worden en wil jij op een authentieke manier voor een groep staan en jezelf inzetten als instrument in groep dynamiek? Dan is de Trainersopleiding iets voor jou!
Wil jij je in korte tijd ontwikkelen tot coachende professional? Dan de Practitioner Coachopleiding iets voor jou! Met de aangereikte kennis van ervaren begeleiders leer je in zes maanden vaardigheden hoe je anderen kan ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling.
Meesterschap in coaching – je ontwikkelt je in de Senior Coachopleiding tot de lerende coach die zichzelf optimaal als instrument inzet. Het resultaat is meesterschap in coaching en een geregistreerd keurmerk.
Effectieve zakelijkheid in één dag. Voor iedereen die overweegt geheel of gedeeltelijk aan de slag te gaan als zelfstandig coach en/of trainer.