Graduate School

Geaccrediteerde en gecertificeerde opleidingen

Onze Graduate School is een door de Nederlandse overheid erkende instelling voor hoger onderwijs. Wagner & Company biedt van daaruit een portfolio gecertificeerde postgraduate programma’s en geaccrediteerde opleidingen aan.

Aanbod opleidingen Graduate School

Aan bestuurders en toezichthouders worden hoge eisen gesteld. De kwalificaties daarvoor biedt de Governance Opleiding voor Commissarissen & Bestuurders. De opleiding geeft inzicht in de dynamiek tussen bestuur en toezicht.
Hoe kunnen we invulling geven aan good governance terwijl de wereldorde verandert? Deze postgraduate opleiding Caribbean governance wordt georganiseerd op Aruba, Bonaire en Curaçao.
Postgraduate Opleiding Ondernemerschap met visie leidt tot bekwaamheid in het permanent relevant laten zijn van de eigen organisatie door een actief bewustzijn van het te realiseren waardebod door de eigen organisatie.
Een serie van drie masterclasses over verschillende Governance gerelateerde thema’s. Reflecteer met inspirerende inleiders en relaties van Wagner op de issues van vandaag en de kansen van morgen.
Je leert partijen, via jou als spiegel, op andere manieren naar zichzelf en hun belevingswereld te kijken. Dit maakt je rol toekomstgericht, met als doel het gesprek van conflict naar kans te brengen.
Heb je de ambitie een trainer te worden en wil jij op een authentieke manier voor een groep staan en jezelf inzetten als instrument in groep dynamiek? Dan is de Trainersopleiding iets voor jou!
Wil jij je in korte tijd ontwikkelen tot coachende professional? Dan de Practitioner Coachopleiding iets voor jou! Met de aangereikte kennis van ervaren begeleiders leer je in zes maanden vaardigheden hoe je anderen kan ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling.
Meesterschap in coaching – je ontwikkelt je in de Senior Coachopleiding tot de lerende coach die zichzelf optimaal als instrument inzet. Het resultaat is meesterschap in coaching en een geregistreerd keurmerk.
In dit maatwerk traject bouw je je psychologische kennis verder uit, je leert diepgaande duurzame verandering bij mensen bewerkstelligen en je kunt een accreditatie als Senior coach behalen bij de beroepsvereniging Nobco.