Knowledge on Tour

Op weg naar een wereld die groter is dan jezelf

Leren doe je niet alleen maar meer in een opleiding, dat doe je elke dag. Maar persoonlijke groei komt pas goed tot stand, als je ook afstand kunt nemen. Want alleen dan ontstaat er ruimte voor écht nieuwe inzichten, op zowel cognitief als emotioneel vlak.
Dat is bij uitstek wat onze studiereizen Knowledge on Tour doen. Onze masterclasses zijn gericht op verschillende facetten van persoonlijke ontwikkeling in de levensloopbaan.

Aanbod opleidingen Knowledge on Tour

Zuid-Korea is een economische grootmacht en een belangrijke producent van hightech producten en medische componenten. Onze aandacht gaat uit naar het sociaal beleidskader en vandaar uit de (bedrijfsgezondheid) zorg voor werknemers.
Colombia ontwikkelt zich snel. Er is robuuste economische groei, er wordt enorm geïnvesteerd en het levenspeil van de bevolking stijgt. Deze reis helpt de onderlinge verbinding en innovatief vermogen in teams te versterken.
De impact met de Chinese schaal en het Chinese groeitempo dringt stevig door in de mondiale en de Nederlandse economie. Je maakt kennis met de onstuimige ontwikkelingen van een economie én maatschappij in transitie.