Kennisbijeenkomsten

Actuele ontwikkelingen

  • Algemeen
  • Praktische informatie
  • Accreditatie

Kennisbijeenkomsten

Welke rol spelen commissarissen en toezichthouders in het thema duurzaamheid?

 

Duurzaamheid is een maatschappelijk thema dat steeds belangrijker wordt in de huidige maatschappij. Daarom staat tijdens de kennisbijeenkomst op 22 september dit onderwerp centraal.

 

Op welke aspecten heeft een toezichthouder/commissaris impact en wat vinden stakeholders belangrijk? Bij duurzaamheid is het van belang om integraal te denken en handelen. Maar hoe doe je dit precies? Tijdens de kennisbijeenkomst bespreken Peter Jongerius (Risk Assurance specialist en auditer) en Douwe Jan Joustra (Circular Economy specialist) het onderwerp grondig en proberen je waar nodig handvatten te bieden voor de benadering van dit thema.

 

 

De bijeenkomst vindt plaats in de Koninklijke Industrieele Groote Club te Amsterdam op 22 september 2022. Inloop vanaf 15.30 uur. Om 18.00 uur is de bijeenkomst ten einde en volgt er een informele afsluiting met een hapje en een drankje

 

 

 

Praktische informatie

 

Waar en wanneer?

De bijeenkomst vindt plaats in de Koninklijke Industrieele Groote Club op 22 september 2022. Inloop vanaf 15.30 uur. Om 18.00 uur is de bijeenkomst ten einde en volgt er een informele afsluiting met een hapje en een drankje.

 

Investering

 

De kosten voor deelname bedragen € 175, inclusief BTW.

 

Alumni van Wagner & Company programma’s kunnen met korting deelnemen:
Alumni met PE registratie: € 131,26, inclusief BTW (25% korting)
Alumni zonder PE registratie: € 43,74, inclusief BTW (75% korting)

 

Certificaat

 

Deelnemers met de wens tot PE registratie ontvangen na afloop van de Kennisbijeenkomst een certificaat van deelname.

PE-punten

 

De Permanente Educatie punten die behaald worden met de Kennisbijeenkomst worden door diverse beroepsorganisaties erkend. Deelname levert 2 PE-punten op bij erkenning door de beroepsgroep.

Specifieke PE-doelgroepen zijn: registeraccountants (interne/externe, MKB, overheids-, in business), financiële professionals, advocaten, notarissen, bestuurders van woningcorporaties, commissarissen met een PE verplichting vanuit de VTW en external auditors.

Wagner & Company voldoet aan de voorwaarden die Aedes, KNB, NBA, NOB, RB en VTW stellen aan de toekenning van PE-punten.

Intensiviteit type

Bijeenkomst

Locatie

Koninklijke Industrieele Groote Club, Amsterdam

Stel je vraag!

We streven ernaar je vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden. Toch liever bellen? +31 (0)85 – 016 13 00