Kennisbijeenkomsten

Actuele ontwikkelingen

  • Algemeen
  • Praktische informatie
  • Faculty
  • Accreditatie

Kennisbijeenkomsten

 

Loopbaan van een toezichthouder, de eerste stappen

 

Als je opteert voor een rol als toezichthouder of commissaris is het van belang te weten hoe de markt van toezichthouden is ingericht.

 

Daarom besteden we in deze bijeenkomst aandacht aan de loopbaan van toezichthouders en loopbaanontwikkeling in toezichthoudende functies.

 

Meervoudig toezichthouder Drs. Mieke Pigeaud deelt als ervaringsdeskundige op dit gebied haar ervaringen en strategische inzichten. Als financieel expert levert zij als toezichthouder een waardevolle bijdrage aan verschillende raden van toezicht.

 

Naast de inzichten die Drs. Mieke Pigeaud zal delen, zal een search bureau worden uitgenodigd om inzicht te verschaffen in hun werkwijze op het gebied van search- en matchactiviteiten voor toezichthouders en commissarissen. Tijdens de bijeenkomst is het mogelijk om in gesprek te gaan met de sprekers en ervaringen uit te wisselen met andere aanwezigen.

 

De bijeenkomst vindt plaats in de Koninklijke Industrieele Groote Club te Amsterdam op 18 november 2022. Inloop vanaf 15.30 uur. Om 18.00 uur is de bijeenkomst ten einde en volgt er een informele afsluiting met een hapje en een drankje

 

 

 

Praktische informatie

 

Waar en wanneer?

De bijeenkomst vindt plaats in de Koninklijke Industrieele Groote Club op 18 november 2022. Inloop vanaf 15.30 uur. Om 18.00 uur is de bijeenkomst ten einde en volgt er een informele afsluiting met een hapje en een drankje.

 

Investering

 

De kosten voor deelname bedragen € 175, inclusief BTW.

 

Alumni van Wagner & Company programma’s kunnen met korting deelnemen:
Alumni met PE registratie: € 131,26, inclusief BTW (25% korting)
Alumni zonder PE registratie: € 43,74, inclusief BTW (75% korting)

 

Certificaat

 

Deelnemers met de wens tot PE registratie ontvangen na afloop van de Kennisbijeenkomst een certificaat van deelname.

Faculty Members

Mieke3

Drs. Mieke Pigeaud RC

Veelzijdig in financiën

PE-punten

 

De Permanente Educatie punten die behaald worden met de Kennisbijeenkomst worden door diverse beroepsorganisaties erkend. Deelname levert 2 PE-punten op bij erkenning door de beroepsgroep.

Specifieke PE-doelgroepen zijn: registeraccountants (interne/externe, MKB, overheids-, in business), financiële professionals, advocaten, notarissen, bestuurders van woningcorporaties, commissarissen met een PE verplichting vanuit de VTW en external auditors.

Wagner & Company voldoet aan de voorwaarden die Aedes, KNB, NBA, NOB, RB en VTW stellen aan de toekenning van PE-punten.

Intensiviteit type

Bijeenkomst

Startdata

18 november 2022

Locatie

Koninklijke Industrieele Groote Club, Amsterdam

Schrijf je nu gemakkelijk online in

 ✓ Vul het formulier zorgvuldig in (gemiddeld 5 minuten).
✓ Je ontvangt een e-mail met je ingevulde gegevens.
✓ Je ontvangt binnen enkele werkdagen een officiële
bevestiging van je inschrijving.

Stel je vraag!

We streven ernaar je vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden. Toch liever bellen? +31 (0)85 – 016 13 00