Ondernemerschap met Visie bij Kijk op het Noorden

Wagner & Company

Kennisonderneming Wagner start met nieuwe postgraduate opleiding Ondernemerschap met Visie

Met de opleiding wil Wagner organisaties helpen om meer maatschappelijke impact te hebben op het gebied van duurzaamheid, maatschappelijk ondernemerschap en inclusiviteit. De opleiding is onder meer bedoeld voor eenieder die vanuit een leiderschapspositie in een organisatie de maatschappelijke betekenis van hun organisatie wil vergroten. Het maakt daarbij niet uit of de organisatie groot of klein is of in welke sector deze opereert.

Versterken

Deelname aan de opleiding kan plaats vinden vanuit verschillende posities, bijvoorbeeld:

  • Als verantwoordelijke ondernemer of bestuurder, gericht op het aanzwengelen en richting geven aan ondernemerschap vanuit de (bestaande) organisatie.
  • Als verantwoordelijke voor business(development), gericht op het ontwikkelen van nieuwe waarde proposities.
  • Als beleidsontwikkelaar, innovatiemanager of adviseur, gericht op het versterken van het ondernemerschap

Stagnatie

Philip Wagner: “Nu we corona achter ons laten is de samenleving doordrongen van het feit dat ondernemerschap een essentiële motor is, noodzakelijk voor economische ontwikkeling. In onze opleiding wordt er discussie gevoerd over de positieve en negatieve impact van dit ondernemerschap voor de samenleving.”

Kansen

“Ondernemerschap kenmerkt zich onder meer door kansen zien en kansen grijpen”, vervolgt Wagner. “In de huidige complexe samenleving is dat bepaald niet vanzelfsprekend. Om aangesloten te blijven bij veranderende wetgeving en veranderende markten zijn er veel vragen. Met wie kun je sparren, hoe vorm je je ideeën, hoe krijg je je management mee en hoe voer jij jouw gedachtegoed door in een werkende organisatie. Dat doen wij met elkaar in deze opleiding.”

De opleiding duurt in totaal zes dagen met een doorlooptijd van drie maanden.

 

Link naar het nieuwsbericht

Kennisonderneming Wagner start met nieuwe postgraduate opleiding Ondernemerschap met Visie

Lysanne Eggens
Lysanne Eggens
Programma adviseur
© Copyright Wagner & Company 2023 Gebouwd door Saam' uit Groningen