Nieuws

Remco Hoekman is een van die gemotiveerde docenten. Hij is directeur van het Mulier Instituut en als onderzoeker verbonden aan de Radboud Universiteit.
Lef, plezier en eigen. Dat zijn de drie kernwaarden van Vanhulley, het bedrijf waar Jolijn Creutzberg haar ziel en zaligheid in stopt. Bij Vanhulley worden van oud textiel nieuwe producten gemaakt. Dat begon met boxershorts, gemaakt van favoriete doch versleten overhemden van de klant, en is inmiddels uitgegroeid tot een productportfolio waarmee ook de zakelijke markt wordt bediend.
Leergang FINEC breed succesvol met groot aantal ketenpartners in het Caribische deel van het Koninkrijk Globalisering en technologie, en daarmee ook ontwikkelingen in financiele criminaliteit vraagt om kennisontwikkeling en meer samenwerking in de netwerken op het gebied van Financieel  Economische Criminaliteit (FINEC)  
Op 19 januari 2021 was Philip Wagner te gast bij BNR Nieuwsradio om te spreken over Wagner in de Coronatijd.
Graag wijs ik je op onze Post Graduate Opleiding Ondernemerschap met Visie. Omdat deze opleiding uniek is en omdat ik denk dat er dringend behoefte is aan een programma waarin je vanuit  je eigen werkcontext en in een korte doorlooptijd proactief gaat inspelen op pijlsnelle actuele veranderingen.
Lior Steinberg is stedenbouwkundige en medeoprichter van Humankind, een multidisciplinair collectief dat de overgang naar stedelijk geluk voor iedereen versnelt.
Ondernemerschap is lange tijd gezien als een aangeboren kwaliteit. Een competentie dus die slechts de gelukkigen onder ons bezitten. Dat is jammer, want ondernemerschap is een drijvende kracht voor iedere samenleving.