Advanced program Governance, Leadership & Context Caribbean

Ontmoetingsplaats Holland House, Sint Maarten
Startdatum 9 oktober 2024
Faculty Maak kennis met de inleiders
Investering 1500
Duur 3 dagen
Accreditatie 12 PE-punten

Curriculum

Advanced Program Governance, Leadership & Context

Het Advanced Program is voor alumni die de opleiding Governance, Leadership & Context reeds gevolgd hebben.  Het is een 3-daags intensief programma.

Het programma wordt opgebouwd rondom de volgende onderwerpen:
1. Actuele thema’s in governance en de wijze waarop deze een plaats vinden in de boardroom. Is het echt anders dan vroeger!
2.
Morele dilemma’s in de boardroom. Is moraliteit ontwikkelbaar?
3. Kan een board leren van haar fouten?  De functie van de zelfevaluatie.

Elke van de drie dagen begint met twee interactieve actualiteitencolleges van ieder één uur. In deze colleges zullen steeds Prof. dr. Kunneman en Prof. drs. Philip Wagner een actueel thema vanuit hun eigen perspectief benaderen. Daarna is er ‘open space’ voor ieders inbreng. Dit aan de hand van door de deelnemers in te brengen vraagstukken en casussen.

Voertaal: Nederlands & Engels (Sint Maarten)

Data & locaties

Data & locaties

Het Advanced Program Governance, Leadership & Context start meerdere keren per jaar op verschillende locaties in het Caribisch gebied. Hieronder vind je de eerstkomende edities.

Startdatum
9 oktober 2024
Holland House, Sint Maarten
Bijeenkomst

Holland House, Sint Maarten

Sint Maarten

Bijeenkomsten
woensdag 9 oktober 2024
16:00 - 21:00
donderdag 10 oktober 2024
16:00 - 21:00
vrijdag 11 oktober 2024
16:00 - 21:00

Investering

Investering

Opleidingskosten Curaçao & Sint Maarten
€1500 inclusief begeleiding op de opleidingslocatie en digitaal kennisplatform

*Eventuele overnachtingen zijn niet inbegrepen en dienen door de deelnemers zelf gereserveerd te worden.

Accreditatie

PE-punten

Met het Advanced Program Governance, Leadership & Context kun je 12 Permanente Educatie-punten (PE-punten) halen. Die worden door verschillende beroepsorganisaties erkend.

Specifieke PE-doelgroepen zijn: registeraccountants (interne/externe, MKB-, overheids-, in business), financiële professionals, advocaten, notarissen, bestuurders van woningcorporaties, commissarissen met een PE-verplichting vanuit de VTW en external auditors.

Erkenningen

Wagner & Company voldoet aan de voorwaarden die Aedes, RCBM, KNB, NBA, NOB, RB en VTW stellen aan de toekenning van PE-punten. Wagner & Company is een door de Rijksoverheid erkende instelling voor hoger onderwijs. Onze instellingscode (BRIN-nummer) is 30PH. We zijn CEDEO erkend en ISO-9001 gecertificeerd.

Alumninetwerk

Alumninetwerk

Nadat je een opleiding van Wagner & Company hebt gevolgd, krijg je toegang tot ons alumninetwerk. Al meer dan 2500 gediplomeerden gingen je voor.

Kennisbijeenkomsten en masterclasses

Meerdere keren per jaar ontmoeten onze alumni elkaar tijdens een Kennisbijeenkomst. De Kennisbijeenkomsten leveren 2 PE-punten op bij erkenning door je beroepsgroep.

Daarnaast organiseren we jaarlijks een aantal Governance en Leadership-gerelateerde masterclasses. Deelname aan de masterclasses levert 6 PE-punten op bij erkenning door je beroepsgroep. In onze agenda vindt je de masterclasses die de komende tijd op het programma staan.

Schrijf je direct in

Inschrijven voor een van onze opleidingen is simpel: het duurt maar 5 minuten. Meteen na je inschrijving krijg je een mail met je ingevulde gegevens. De officiële bevestiging zit een paar dagen later in je inbox.

Stel je vraag

Vragen over onze opleidingen of andere diensten? Stel je vraag via het formulier hieronder of bel ons op +31 (0)85-0161300. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Naam(Vereist)
© Copyright Wagner & Company 2024 Gebouwd door Saam' uit Groningen