Algemeen

Studiereis Zuid-Korea

Zuid-Korea is een economische grootmacht en een belangrijke producent van hightech producten en medische componenten. Het land investeert enorm in haar gezondheidszorg. De vergrijzing van de bevolking zet blijvende druk op de uitbouw van kwalitatieve en kwantitatieve medische zorg.

Op het reisprogramma staat onder andere een bezoek aan Kosha , de Korea Occupational Safety & Health Agency in de stad Ulsan. Dit is de belangrijkste overheidsinstantie voor de gezondheid en veiligheid van Koreaanse werknemers. Naast de educatieve componenten is er uiteraard ruimte om de cultuur te ontdekken door onder andere een bezoek aan Bunckchon Village, het oude gedeelte van de stad Seoul.

 

 

 

Investering

Investering

3.500 vrijgesteld van BTW

De prijs is inclusief:

  • Drie maaltijden per dag.
  • Alle binnenlandse vluchten en vervoer.
  • Overnachtingen 4-sterren hotels o.b.v. tweepersoonskamer. Toeslag voor eenpersoonskamer bedraagt € 350.
  • Professionele ondersteuning door lokale gidsen.
  • Diverse bedrijfsbezoeken.

De prijs is exclusief:

  • Trans-atlantische vluchten, d.w.z. heenreis naar Seoel en terugreis vanaf Busan.

Accreditatie

PE-punten

Knowledge on Tour Zuid-Korea is geaccrediteerd door de het Accreditatiebureau Sociale Geneeskunde (AbSg). Deelname levert 24 PE-punten op. Het ID nummer is 384511.

Schrijf je nu eenvoudig in

Vul het formulier zorgvuldig in gemiddeld 5 minuten. Je ontvangt een e-mail met je ingevulde gegevens. Je ontvangt binnen enkele werkdagen een officiele bevestiging van je inschrijving.

Stel je vraag

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of te bellen naar +31 (0)85 – 016 13 00. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur.

© Copyright Wagner & Company 2023 Gebouwd door Saam' uit Groningen