Algemeen

Studiereis Zuid-Korea

Zuid-Korea is een economische grootmacht en een belangrijke producent van hightech producten en medische componenten. Het land investeert enorm in haar gezondheidszorg. De vergrijzing van de bevolking zet blijvende druk op de uitbouw van kwalitatieve en kwantitatieve medische zorg.

Op het reisprogramma staat onder andere een bezoek aan Kosha , de Korea Occupational Safety & Health Agency in de stad Ulsan. Dit is de belangrijkste overheidsinstantie voor de gezondheid en veiligheid van Koreaanse werknemers. Naast de educatieve componenten is er uiteraard ruimte om de cultuur te ontdekken door onder andere een bezoek aan Bunckchon Village, het oude gedeelte van de stad Seoul.

 

 

 

Investering

Investering

3.500 vrijgesteld van BTW

De prijs is inclusief:

  • Drie maaltijden per dag.
  • Alle binnenlandse vluchten en vervoer.
  • Overnachtingen 4-sterren hotels o.b.v. tweepersoonskamer. Toeslag voor eenpersoonskamer bedraagt € 350.
  • Professionele ondersteuning door lokale gidsen.
  • Diverse bedrijfsbezoeken.

De prijs is exclusief:

  • Trans-atlantische vluchten, d.w.z. heenreis naar Seoel en terugreis vanaf Busan.

Accreditatie

PE-punten

Knowledge on Tour Zuid-Korea is geaccrediteerd door de het Accreditatiebureau Sociale Geneeskunde (AbSg). Deelname levert 24 PE-punten op. Het ID nummer is 384511.

Schrijf je direct in

Inschrijven voor een van onze opleidingen is simpel: het duurt maar 5 minuten. Meteen na je inschrijving krijg je een mail met je ingevulde gegevens. De officiële bevestiging zit een paar dagen later in je inbox.

Stel je vraag

Vragen over onze opleidingen of andere diensten? Stel je vraag via het formulier hieronder of bel ons op +31 (0)85-0161300. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Naam(Vereist)
© Copyright Wagner & Company 2024 Gebouwd door Saam' uit Groningen