Algemeen

De Postgraduate opleiding Bedrijfskunde voor Exectives

Van specialist naar generalist met een helicopterview

Managers zijn de ruggengraat van de organisatie en moeten de ontwikkelingen altijd een stap voor zijn. Het interne en externe krachtenveld overzien, dynamiekmanagen en ambities aanmoedigen. Organisatievraagstukken doorzien,problemen ruim op tijd aan zien komen en vakgebieden samenbrengen. Dát is de kunst van een bedrijfskundig manager. En de kern van de Postgraduate opleiding Bedrijfskunde voor executives.

Onmisbaar bij vooruitgang

Al 100 jaar is bedrijfskunde een prachtig vak. Overal toepasbaar: in het bedrijfsleven, de overheid en de publieke sector. En onmisbaar als je succesvol start-ups, scale-ups, gevestigde organisaties en zelfstandige praktijken wil aansturen én ontwikkelen.

Voor wie?

Voor mensen die zich organisatorisch willen verbreden en hun organisatie verder willen brengen zoals cluster- en teammanagers, account managers, juristen, accountants in business, technische professionals, ICT professionals, coordinerende beleidsmedewerkers en medisch managers. 

PE-punten en het postgraduate diploma

Nadat je de Postgraduate opleiding Bedrijfskundig Management hebt afgerond, krijg je een postgraduate diploma. Erkent jouw beroepsgroep de opleiding? Dan krijg je ook Permanente Educatie-punten (PE-punten). De opleiding is 36 PE-punten waard. En na de opleiding krijg je toegang tot ons alumni netwerk.

 

Wat deze opleiding je brengt

 • je denkt op een nieuwe manier over waardecreatie;
 • je ziet hoe je uitdagingen van morgen kan vangen in organisatieconcepten;
 • je verbindt ondernemerschap, leiderschap en management;
 • je zet het bedrijfskundig instrumentarium in binnen integraal management;
 • je kunt dynamiek omzetten naar structuur en aanpassingsvermogen.

Wat deze opleiding je brengt

 • je denkt op een nieuwe manier over waardecreatie;
 • je ziet hoe je uitdagingen van morgen kan vangen in organisatieconcepten;
 • je verbindt ondernemerschap, leiderschap en management;
 • je zet het bedrijfskundig instrumentarium in binnen integraal management;
 • je kunt dynamiek omzetten naar structuur en aanpassingsvermogen.

Curriculum

Curriculum

Inspiratie delen en samen kennis creëren, dat is de opzet van iedere module.  Er zijn in totaal zes modules van ieder een hele dag waarin wij kapitaliseren op jouw ervaring. Deze dagen zijn verspreid over een aantal weken.

 • Module 1: Visie en strategie
 • Module 2: Toekomst gericht organiseren
 • Module 3: Ondernemerschap, leiderschap en management
 • Module 4: Waardecreatie en financiën
 • Module 5: Markt en klant
 • Module 6: Transformatie en transitie

In onze brochure staat per module beschreven wat de inhoud is. 

Data & locaties

Data & locaties

De Postgraduate opleiding Bedrijfskundig Management start 2 keer per jaar in Nederland. Hieronder vind je de eerstkomende editie.

Startdatum
3 oktober 2024
Domusdela, Eindhoven
Bijeenkomst

Domusdela, Eindhoven

Eindhoven

Bijeenkomsten
donderdag 3 oktober 2024
09:30 - 17:00
donderdag 10 oktober 2024
09:30 - 17:00
donderdag 17 oktober 2024
09:30 - 17:00
donderdag 7 november 2024
09:30 - 17:00
donderdag 14 november 2024
09:30 - 17:00
donderdag 21 november 2024
09:30 - 17:00

Investering

Investering

€ 5450 inclusief begeleiding op de opleidingslocatie, digitaal kennisplatform en exclusief arrangementskosten, boeken en BTW

Arrangementskosten

Arrangementskosten 6 dagen
€ 695* exclusief BTW*

*Eventuele overnachtingen niet zijn inbegrepen en door de deelnemers zelf gereserveerd dienen te worden.

Accreditatie

PE-punten

Met de Postgraduate opleiding Bedrijfskundig Management kun je 36 Permanente Educatie-punten (PE-punten) halen. Die worden door verschillende beroepsorganisaties erkend.

Specifieke PE-doelgroepen zijn: registeraccountants (interne/externe, MKB-, overheids-, in business), financiële professionals, advocaten, notarissen, bestuurders van woningcorporaties, commissarissen met een PE-verplichting vanuit de VTW en external auditors.

Erkenningen

Wagner & Company voldoet aan de voorwaarden die Aedes, RCBM, KNB, NBA, NOB, RB en VTW stellen aan de toekenning van PE-punten. Wagner & Company is een door de Rijksoverheid erkende instelling voor hoger onderwijs. Onze instellingscode (BRIN-nummer) is 30PH. We zijn CEDEO erkend en ISO-9001 gecertificeerd.

 

Alumninetwerk

Alumninetwerk

Nadat je een opleiding van Wagner & Company hebt gevolgd, krijg je toegang tot ons alumninetwerk. Al meer dan 2500 gediplomeerden gingen je voor.

Kennisbijeenkomsten en masterclasses

Meerdere keren per jaar ontmoeten onze alumni elkaar tijdens een Kennisbijeenkomst. De Kennisbijeenkomsten leveren 2 PE-punten op bij erkenning door je beroepsgroep.

Daarnaast organiseren we jaarlijks een aantal Governance en Leadership-gerelateerde masterclasses. Deelname aan de masterclasses levert 6 PE-punten op bij erkenning door je beroepsgroep. In onze agenda vindt je de masterclasses die de komende tijd op het programma staan.

Brochure downloaden

Brochure downloaden

Aanhef(Vereist)
Naam(Vereist)

Schrijf je direct in

Inschrijven voor een van onze opleidingen is simpel: het duurt maar 5 minuten. Meteen na je inschrijving krijg je een mail met je ingevulde gegevens. De officiële bevestiging zit een paar dagen later in je inbox.

Stel je vraag

Vragen over onze opleidingen of andere diensten? Stel je vraag via het formulier hieronder of bel ons op +31 (0)85-0161300. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Naam(Vereist)
© Copyright Wagner & Company 2024 Gebouwd door Saam' uit Groningen