Algemeen

Masterclass Good Governance

De tweedaagse Masterclass in Paramaribo, Suriname wordt georganiseerd door Wagner Company i.s.m. Naarendorp Advocaten en Adviesbureau Sai Consult. Het doel van de masterclass is het samenbrengen, stimuleren en creëren van kennis en betrokkenheid op het gebied van good governance ten bate van de ontwikkeling van Suriname, haar burgers en haar bedrijven. De aandacht in het seminar is gericht op drie V’s: Verantwoordelijkheid, Verbinding en Vertrouwen. Het seminar is apolitiek. De focus is om te verkennen wat eenieder vanuit het besef van private en/of publieke verantwoordelijkheid kan betekenen voor de duurzame ontwikkeling van Suriname.

Tijdens deze 2-daagse masterclass Good Governance komen verschillende onderwerpen aan bod zoals:

  • Governmental-, corporate-. and public governance
  • Governance & geopolitics
  • Environmental, Social & Governance (ESG)
  • De drie dimensies van waarde creatie
  • Institutioneel vertrouwen, corruptie en immoreel gedrag
  • Board development
  • Diversity, equality and inclusion
  • Board dynamics
  • Board leadership

De gehele masterclass wordt verzorgd door Prof. drs. Philip Wagner

Philip Wagner is algemeen directeur van Wagner & Company en ICUC hoogleraar Global Economy & Governance. In zijn denken en handelen als ondernemer staat de wereld centraal. Hij geeft economische en maatschappelijke analyses en geeft advies op het gebied van bestuur en strategie. Hij is een ervaren bestuurder en toezichthouder in zowel de publieke als de private sector. Philip neemt mensen graag mee op een kennisreis door de wereld en is in staat om abstracte concepten concreet te maken met aansprekende voorbeelden.

Wilt u meer informatie ontvangen over de inhoud van het programma? Neem contact op met Vanessa Casanova via vanessa@wagner.nl

Data & locaties

Data & locaties

Startdatum
11 januari 2024
Torarica Resort, Suriname
Masterclass

Torarica Resort, Suriname

Paramaribo, Suriname

Bijeenkomsten
donderdag 11 januari 2024
08:00 - 14:00
vrijdag 12 januari 2024
08:00 - 14:00

Investering

Investering masterclass Suriname

2-daagse masterclass Suriname Good Governance
€ 1495* incl. arrangementskosten en BTW verlegd

Brochure downloaden

Brochure downloaden

Aanhef(Vereist)
Naam(Vereist)

Schrijf je direct in

Inschrijven voor een van onze opleidingen is simpel: het duurt maar 5 minuten. Meteen na je inschrijving krijg je een mail met je ingevulde gegevens. De officiële bevestiging zit een paar dagen later in je inbox.

Stel je vraag

Vragen over onze opleidingen of andere diensten? Stel je vraag via het formulier hieronder of bel ons op +31 (0)85-0161300. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Naam(Vereist)
© Copyright Wagner & Company 2023 Gebouwd door Saam' uit Groningen