Studiereis Colombia

Colombia, een land volop in ontwikkeling

 • Algemeen
 • Praktische informatie

Colombia is een land met een overrompelend mooie natuur en interessante steden met onderling grote verschillen. Colombia heeft een roemrucht en soms bloedig verleden. Op dit moment ontwikkelt het land zich snel. Er is robuuste economische groei, er wordt enorm geïnvesteerd en het levenspeil van de bevolking stijgt. De veiligheidssituatie in het land is sterk verbeterd. Veel veranderingen zijn in zicht:

 • Een mogelijk vrede met de FARC en daaruit volgende aanpassingen van het landsbestuur.
 • Spanningen in de ecologie als gevolg van grote investeringen in de mijnbouw en de agricultuur.
 • Moderne ontwikkelingen in bedrijfsleven en gezondheidszorg maken Colombia tot een belangrijk land in de Zuid en Midden Amerikaanse regio en steeds belangrijke handelspartner voor Europa.
“Wagner is in staat een programma samen te stellen waarin alle facetten van leren samen komen. Door hun aanpak en begeleiding wordt deze studiereis een ware experience met een duurzaam effect.”
Annelieke Achterberg
Directeur AOG School of Management

Voor wie

Dit programma is zeer geschikt voor (inter)nationale teams om onderlinge verbinding en innovatief vermogen te versterken.

Startdatum

Knowledge on Tour Colombia wordt aangeboden als incompany programma. Data zijn in overleg.

PE-punten

Wagner is door diverse beroepsorganisaties gerechtigd PE-punten toe te kennen aan onderwijsactiviteiten. Deelname aan Knowledge on Tour Colombia levert PE-punten op bij erkenning door de beroepsgroep.

Investering

De investering bedraagt € 4.950, exclusief BTW. De reis is volledig verzorgd. De prijs is inclusief:

 • Drie maaltijden per dag.
 • Alle binnenlandse vluchten en vervoer.
 • Overnachtingen 4-sterren hotels o.b.v. tweepersoonskamer. Toeslag voor eenpersoonskamer bedraagt € 450.
 • Professionele ondersteuning door lokale gidsen.
 • Diverse bedrijfsbezoeken.

De prijs is exclusief:

 • Trans-atlantische vluchten, d.w.z. heenreis en terugreis naar Colombia.

STAP-subsidie

De Wagner & Company Graduate School is een door het ministerie van OCW erkende onderwijsinstelling voor Hoger Onderwijs. Onze scholingsprogramma’s zijn ontwikkeld om professionals te faciliteren in een ‘Leven Lang Leren’. Daarmee komen de programma’s in aanmerking voor een STAPsubsidie. De afkorting STAP staat voor STimulering ArbeidsmarktPositie.

 

De STAPsubsidie vervangt sinds 1 januari 2022 de belastingaftrek voor studiekosten voor particulieren. Op de website van de UWV vindt u alle informatie over het STAP-budget, de aanvraagprocedure en voorwaarden.

 

Klik hier voor meer informatie

 

Wilt u het STAP-budget aanvragen? Meld u dan eerst aan voor één van onze scholingsprogramma’s. De inschrijvingsbevestiging die u van ons ontvangt heeft u nodig om uw aanvraag te kunnen indienen.

 

Voor individuele vragen over het aanvragen van het STAP-budget voor één van onze programma’s kunt u contact opnemen met de programma expert.

 

Certificaat

Na afronding van Knowledge on Tour Colombia ontvang je een certificaat van deelname.

Kosten

€ 4950

Stel je vraag!

We streven ernaar je vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden. Toch liever bellen? +31 (0)85 – 016 13 00